Boxspring Maxus

 349,00 1.229,00

Wij leveren Gratis bij u thuis

factory-icon

Van fabriek

Uit onze eigen fabriek

warehouse-icon

GEEN Tussenhandel

Geen extra kosten

shop-icon

GEEN Fysieke winkel

Geen personeel

consumer-icon

Naar klant

Scherp geprijsd

Hoofdbord

Een mooie strakke hoofdbord past bij ieder interieur en geeft uw boxspring een super strakke moderne uitstraling. Het hoofdbord van deze boxspring wordt in dezelfde stof meegestoffeerd.

Vragen over onze boxsprings?

Chat met onze slaapconsultant

Topmatras

Goed slaapcomfort wordt ook bepaald door het topmatras van uw boxspring. Bij ons heeft u de keuze tussen een boxspring met geïntegreerd topmatras en een boxspring met los topmatras voor een nog iets beter slaapcomfort. 

Matras & box

Het matras ondersteunt u lichaam op minimaal 7 drukpunten van uw lichaam. Dit in combinatie met een stevige onderbox zorgt ervoor dat u niet alleen goed slaapt, maar ook lang van de kwaliteit kunt genieten.

Het beste slaapcomfort

Door gebruik te maken van een matras met stevige kern zorgt de speciale comfort zones voor optimaal slaapcomfort. Ervaar slapen als nooit te voren. Dit in combinatie met een hoogwaardige geïntegreerd topmatras biedt u de perfecte ondersteuning.

90 Dagen slaapgarantie

Wij zorgen ervoor dat u 100% zekerheid heeft dat u goed zal slapen met de aankoop van deze boxspring. Door 90 dagen slaapgarantie aan te bieden kunt u na uw aankoop de kern van het matras wisselen, mocht dat nodig zijn.

De levertijd van de boxsprings staan per product vermeld. Dit varieert van 2 tot 4 weken. Mocht u het niet vinden dan kunt u de levertijd ook opvragen via email of de chat.

Wij kunnen tegen een meerprijs ook de boxspring voor u monteren. Dit kunt u aangeven in het bestelproces. Wanneer u kiest voor montage nemen wij al het plastic afval ook gelijk mee. Wel zo handig!

Wij hebben ook een showroom. Hier kunt u het ligcomfort van de boxsprings voelen en bekijken. Maak via de chat een afspraak, zodat onze slaapadviseur tijd voor u kan vrij maken om u perfect te adviseren over uw nieuwe boxspring.

Wij geven standaard 1 jaar garantie op onze boxsprings. U kunt onder onze algemene voorwaarden bekijken wat er precies onder deze garantie valt. 

Kijk wat onze klanten vinden van dit bed

Mieke
Lees verder
Heerlijk bed, nog nooit zo lekker geslapen. Ik raad dit bed aan iedereen aan.
Laurens
Lees verder
Snel thuisbezorgd en slaap heerlijk. Staat ook erg mooi in onze slaapkamer
Sjef
Lees verder
Wij zijn goed geadviseerd via de chat en hebben geen spijt van onze aankoop.
Vorige
Volgende
Scroll naar boven