Eenpersoons Boxspring Basic

Placeholder
Koop deze deal voordat hij weg is!

235.00

De eenpersoons Boxspring Basic is een zeer aantrekkelijk geprijsde boxspring van zeer goede kwaliteit met een strakke en moderne uitstraling.
Het strakke ontwerp van de Boxspring Basic maakt het gemakkelijk de box te combineren met de stijl van uw slaapkamer.
Ervaar het slaapcomfort en de uitstraling van een hotelbed tegen een zeer scherpe prijs met de eenpersoons boxspring Basic aanbieding.

Het matras van maar liefst 21cm dik is voorzien van een geïntegreerde koudschuimtopper en heeft daar naast een BPS-verings systeem. Deze nieuwe techniek geeft u lichaam een betere ondersteuning. Wilt u uw slaapcomfort nog meer verbeteren kijk dan snel naar de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde slaapcomfort.

Upgrade naar een stevig koudschuim matrastopper of een Traagschuim topdekmatras voor extra slaapcomfort
Het personaliseren van de boxspring is zeer gemakkelijk door te kiezen voor het slaapcomfort dat bij u past! Ieder mens is uniek (gewicht en lengte!) en dat geldt ook voor uw optimale slaapcomfort. Standaard wordt de eenpersoons boxspring Basic geleverd met een comfortschuim topdekmatras welke geïntegreerd is in het medium matras. Voor nog meer comfort kunt u ook kiezen voor een NASA traagschuim upgrade voor een drukverlagend slaapcomfort. Weegt u meer dan 80/90 kg weegt raden wij aan om voor een harder matras te kiezen. Hierdoor kan uw lichaam beter worden ondersteund dankzij een steviger matras waardoor rug klachten kunnen worden voorkomen of verzachten.

De eenpersoons Boxspring Basic, de boxspring waar u nog vele jaren plezier van zult beleven.

Waarom kopen bij Deboxspringfabriek.nl?

  • 2 - 3 weken levertijd
  • Gratis levering
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Betalen bij levering

Wat krijgt u voor dat geld?

  • “ 2 Meegstoffeerde boxen ”
  • “ Een hoog kwaliteit matras ”
  • " Vragen? Neem contact met ons op!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *