Eenpersoons Boxspring Bricks

Aanbieding!
Placeholder
Koop deze deal voordat hij weg is!

400.00 230.00

De eenpersoons Boxspring Bricks is met zijn een zeer luxe en modern uitstraling een boxspring waar u nog vele jaren plezier van zult beleven. Het matras bestaat dus uit één geheel en biedt het ultieme slaapcomfort. Het strakke hoofdbord, gemaakt van stevig hardhout, is bekleed met een luxe stoffering dit zorgt er niet alleen voor dat het bed een en al kwaliteit uitstraalt maar ook echt van hoge kwaliteit is. Wacht niet langer en ervaar het slaapcomfort en de uitstraling van een hotelbed tegen een zeer scherpe prijs met de eenpersoons Boxspring Bricks aanbieding.

Wilt u uw slaapcomfort nog meer verbeteren? Kijk dan snel naar de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde slaapcomfort!

Upgrade naar een stevig koudschuim matrastopper of een Traagschuim topdekmatras voor extra slaapcomfort
Het personaliseren van de boxspring is zeer gemakkelijk door te kiezen voor het slaapcomfort dat bij u past! Ieder mens is uniek (gewicht en lengte!) en dat geldt ook voor uw optimale slaapcomfort. Standaard wordt de eenpersoons boxspring Basic geleverd met een comfortschuim topdekmatras welke geïntegreerd is in het medium matras. Voor nog meer comfort kunt u ook kiezen voor een NASA traagschuim upgrade voor een drukverlagend slaapcomfort. Weegt u meer dan 80/90 kg weegt raden wij aan om voor een harder matras te kiezen. Hierdoor kan uw lichaam beter worden ondersteund dankzij een steviger matras waardoor rug klachten kunnen worden voorkomen of verzachten.

Waarom kopen bij Deboxspringfabriek.nl?

  • 2 - 3 weken levertijd
  • Gratis levering
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Betalen bij levering

Wat krijgt u voor dat geld?

  • “ 2 Meegstoffeerde boxen ”
  • “ Een hoog kwaliteit matras ”
  • " Vragen? Neem contact met ons op!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *